Negen vragen die we ons stellen bij de trailer van 'Thor: Ragnarok'

Gisteren werd de eerste trailer van de volgende film in het Marvel-universum met het publiek gedeeld. En we stellen ons onmiddellijk enkele vragen met wat we zien in die anderhalve minuut van 'Thor: Ragnarok'.

1. Eeuhm, Was dat nu net een record scratch meme?

Oké Technisch gezien zegt Thor niet letterlijk: "ja, dat ben ik. Je vraagt je vast af hoe ik in deze situatie terecht ben gekomen." Maar geef toe, dat is nu toch exact de uitdrukking op zijn gezicht.

Dat de trailer opent met een meme, wil zeggen dat er een goede portie humor in de film zit. En da's wel logisch. Als je de andere films van de regisseur, Taika Waikiki, gezien hebt, weet je dat er humor in zal zitten.

© YouTube

2. Zal Thor zijn Hamer, Mjolnir, terugkrijgen?

Er waren al eerder foto's opgedoken van Thor zonder hamer. De trailer toont exact wat ermee gebeurd is: hij is vernietigd door de Godin van de Dood: Hela.

Verder in de trailer zien we Thor met schilden en zwaarden. Maar Thor zonder zijn Mjolnir is als Iron Man zonder zijn harnas. Het voelt verkeerd aan. Zou dit nu het echte einde van de hamer zijn of zal er een manier zijn om zijn wapen terug te krijgen?

© Giphy

3. Wie is Hela, en wat wilt ze?

We krijgen in de trailer de nieuwe vijand te zien: Hela, de Godin van de Dood. Ze wordt gespeeld door Cate Blanchett. En ze ziet er echt Fabulous uit, zoals de meeste van haar personages.

Hela heeft duizenden jaren in de gevangenis gezeten. In Thor: Ragnarok ontsnapt ze, en wil ze zich wreken op Asgard. Het lijkt er op dat het lukt. Is ze enkel uit op wraak, of zijn haar ambities groter

© Giphy

4. Hoeveel elementen van Guardians of the Galaxy zitten er in Thor: Ragnarok?

Als je de muziek van de trailer en het goede gevoel voor humor bekijkt, voelt het bijna aan als een derde Guardians of the Galaxy-flm. Er zitten ook kleine Star Wars-elementen in.

© Giphy

5. Wat is Loki van plan?

De laatste keer dat we hem zagen, deed hij zich voor als Odin op de troon van Asgard in Thor: The Dark World. Nu is hij terug met een prachtig nieuw uniform, een paar coole messen en enkele nieuwe vrienden. Maar de vraag is eigenlijk: wat is hij van plan?

De trailer doet ons aanvoelen dat hij zich gaat voegen bij de Grandmaster, een van de Ouden in het Marvel-universum. En waarschijnlijk komt hij tussenin ook nog eens op aarde terecht. In de aftiteling van Doctor Strange staat dat Loki op aarde is. Hoe al die dingen in elkaar passen, zullen we nog wel zien.

© Giphy

6. Waarom werkt Valkyrie samen met de Grandmaster?

Loki is duidelijk niet de enige die zich aan de kant van de Grandmaster schaart. Valkyrie is de persoon die Thor naar hem brengt. Maar waarom werkt ze samen met hem? En wanneer schaart ze zich aan de kant van Thor. En da's zeker want ze vecht met Hela in de trailer.

© YouTube

7. Hoe is de Hulk daar verzeild geraakt?

De laatste keer dat we de Hulk zagen, was in Avangers: Age of Ultron. En nu is hij ineens gladiator op een of andere planeet? Nergens zijn er hints te vinden over hoe hij daar is geraakt.

© Giphy

8. Wanneer begint de roadtrip?

Mark Ruffalo, die de Hulk speelt, heeft gezegd dat de film een roadtrip is met Thor en de Hulk. Maar in de trailer zien we hen enkel in de arena. Thor is blij dat hij een collega ziet, maar de Hulk verliest geen tijd en valt hem aan. Hoe gaan we van daaruit naar een vriendschappelijke roadtrip?

© Giphy

9. Wie zou er winnen? Thor of de Hulk?

Ondanks dat we ze willen zien samenwerken, vragen we ons hetzelfde af als iedereen in de arena: wie zou er winnen (Wij zetten ons geld trouwens in op de Hulk, die kerel is zo sterk! Iron Man had een speciaal harnas nodig om hem te verslaan).

© Giphy

Bekijk de trailer hier:

 

Meer over Marvel