Korn neemt 12-jarig zoontje van Metallica-bassist Robert Trujillo mee op toer

Wat doet een band als de bassist niet mee kan op toer? Een vervanger zoeken natuurlijk! Korn vertrekt over een kleine week naar Zuid-Amerika en wie verzorgt de slaps en pops? Een 12-jarig jongentje, niemand minder dan het zoontje van Metallica-bassist Robert Trujillo.

Korn-bassist Reginald ‘Fieldy’ Arvizu kan wegens “onvoorziene omstandigheden” niet mee op toer. En wie nemen de nu-metallers als vervanger mee on the road? Geen bass hero of sessiemuzikant met jaren ervaring, maar een 12-jarige. Say what? Ja hoor, over een kleine week gaat Korn op een Zuid-Amerikaanse toer met het zoontje van Metallica-bassist Robert Trujillo (ex-Ozzy, ex-Suicidal Tendencies).

In shock? Wij ook. Er lopen waarschijnlijk hele legers doorwinterde bassisten rond die een nier zouden afstaan voor een plekje op die toer. Maar Trujillo got the job. Dat heeft Korn aangekondigd in een Facebook-post.

12-jarige tussen veertigers

Een jongen van 12 jaar tussen al die veertigers, dat zal er weird uitzien. Toch zijn we ervan overtuigd dat de jonge rakker het goed zal doen. Hij heeft al heel wat podiumervaring opgedaan aan de zij van zijn vader én met zijn kindergroepje The Helmets.

De kleine Trujillo in actie met zijn groepje The Helmets:

 

Vader en zoon samen op de bas: aan wilde haren geen tekort

 

Een kind dat bassen kan:

 

De bewuste Facebook-post:

Lees meer