Temptation Island gedaan? Deze 5 realityreeksen zijn zo mogelijk nog erger

De laatste aflevering van Temptation Island zit erop en dus dreigt het zwarte gat voor alle fans. Maar geen nood: er zijn nog genoeg andere series op tv om onze nood aan een guilty pleasure in te vullen ... en die zijn mogelijk nog erger.

1. Geordie Shore (MTV)

© Giphy

Het populaire Jersey Shore wordt op dit moment op geen enkele Belgische zender uitgezonden, maar de Engelse variant Geordie Shore is wel nog altijd te zien op MTV. Gaz, Charlotte, Holly, Vicky, ... zijn ondertussen celebraties en veel van hen doen niet meer mee in de laatste seizoenen.

Toch bestaat Geordie Shore nog altijd en is het al toe aan het veertiende seizoen en daarin is nog niets veranderd. Elke aflevering zit nog altijd vol seks, drank en o zo veel drama. Let's get f*cking mortal!

2. Are You The One (MTV)

© Giphy

Het concept van Are You The One is even geniaal als absurd. 20 vrijgezellen, 10 mannen en 10 vrouwen, worden op Hawaï gedropt en de wetenschap heeft berekend wie het best bij wie past.

Ze hebben een maand de tijd om dat zelf te achterhalen en als het lukt, krijgen ze samen 1 miljoen dollar. Wat kan er nu misgaan? Je kan het al raden: ALLES. Een flinke portie drama overgoten met een laagje romantiek. Héérlijk!

3. Catfish (MTV, VIJF)

© Giphy

Met voorsprong het meest serieuze programma in de lijst want Nev en Max proberen in Catfish mensen in contact te brengen met iemand waarop ze verliefd zijn, maar die ze nog nooit in het echt gezien hebben.

In de praktijk zorgt dat echter vaak voor serieus wat tranen en gescheld, kortweg: drama. Altijd hoop je weer dat de mensen oprecht zijn, maar bijna even vaak hebben ze iets te verbergen en verloopt de ontmoeting niet echt zoals gehoopt.

4. MTV Super Shore (MTV)

Heel wat landen kregen al hun versie van Jersey Shore en Geordie Shore en die programma's zijn zo populair dat MTV vorig jaar zelfs een soort best of maakte. In het Spaanstalige Super Shore ontmoeten deelnemers van de Mexicaanse versie en de Spaanse versie elkaar en krijgen ze er nog wat andere realitysterren bij om het feestje compleet te maken.

En gefeest wordt er, want hoewel de deelnemers Spaans spreken en hier niet zo gekend zijn, is het resultaat hetzelfde: seks, drank en heel veel drama!

5. Spring Break with Grandad (MTV)

© MTV

Onze laatste ontdekking is misschien wel de meest geniale. Enkele jongeren trekken op vakantie vol drank, feestjes en seks en wie niet hard genoeg feest moet naar huis. Maar ... hun grootouders zijn wel mee op diezelfde vakantie.

Respect voor wie dit concept bedacht heeft en de realiteit is nog fouter dan je je kan voorstellen, want vaak overtreffen de oudjes zelfs hun kleinkinderen. Presentator van dienst is trouwens Gaz van Geordie Shore.

Lees meer