Could we BE more excited?! Friends wordt een musical!

Beter dan dit wordt het vandaag niet: de eeuwig populaire tv-reeks Friends wordt een musical! We zullen Janice, Smelly Cat én dikke Monica terugzien op een podium in New York. Ben jij al enthousiast?!

De musical wordt geregisseerd door Bob en Tobly McSmith en zij zijn het brein achter de parodieën op Full House en Katdashians! The Musical die de Kardashians in de musical Cats plaatst. Ook Friends wordt een parodie, mét veel bekende personages zoals Smelly Cat, - OH MY GOD - Janice en zelfs de dikke versie van Monica Geller.

De makers zullen mopjes over de tv-reeks maken, maar willen op die manier ook de reeks eer aandoen. Er zullen ook wat grapjes over het leven van de acteurs in voor komen, zoals over hun waanzinnig hoge salaris ten tijde van Friends.

"We willen dat alle oudgedienden van Friends naar de show komen en er zelfs misschien een avond of twee in meedoen. De eerste die we gaan bellen is de manager van Marcel The Monkey", aldus Tobly Mc Smith.

Tickets

De show gaat van start in de herfst in het Triad Theatre in New York. Tickets zullen te koop zijn vanaf juni. Meer informatie kan je vinden op de website van de musical.

 

Lees meer