Trailer van volgende hoofdstuk in de "Star Wars"-saga lijkt sterk op trailer van vorige film

De trailer van "Star Wars: The Last Jedi" is nog maar net uit en fans beginnen ze al te analyseren. En wat blijkt? Deze trailer en de trailer van "The Force Awakens" zijn heel gelijklopend. Er wordt op dezelfde momenten gesproken en ook beeldmatig lijken ze sterk op elkaar.

De trailers van "The Force Awakens" en "The Last Jedi" zijn eigenlijk heel gelijkaardig opgebouwd. Ze beginnen allebei met het logo van Lucasfilm waarna we een landschap te zien krijgen en we horen een bekend thema uit de films. Daarna begint Luke te praten en krijgen we iets bekend uit de oude films te zien.

Daarna wordt er terug gesproken. In de trailer uit 2015 blijven we Luke horen. In de nieuwe trailer horen we Rey. Tussendoor krijgen we iets herkenbaar van vroeger te zien. Vervolgens krijgen we een dramatisch muziekje met een zwart scherm en dan een stuk van een gesprek.

En nadat de film aangekondigd wordt voor de kerstperiode krijgen we nog heel wat actie: laagvliegende fighters, iemand vlucht weg voor een explosie en een gevecht in de ruimte, en dat allemaal in die volgorde. Tenslotte spreekt er iemand uit een van de originele films, waarna het logo van de film in beeld komt.

Bekijk het hier zelf:

 

Meer over Star Wars