Studenten met een hongertje, opgelet: je kan nu ook Deliveroo'en in Leuven

Whoop, whoop! Na Brussel, Antwerpen en Gent krijgt ook Leuven z'n eigen Deliveroo-service. Bye-bye aan pizza, pasta en nog eens pitta en hallo lekkere burgers of sushi dus. En wie nét buiten de stadsrand woont, heeft ook geluk, want ook in Heverlee, Wilsele, Terbank en Gasthuisberg wordt er met eten gefietst.

Het is bijna zomer, we weten het, eigenlijk is het dus tijd voor dat bikinilijf. En die pizza's helpen niet, maar een mens moet toch eten? Tja, dan bel je na een lange werkdag in Antwerpen en Brussel gewoon Deliveroo, maar in Leuven was het op je kin kloppen. Tot nu, want de dienst komt ook naar Leuven. Yasss.

Voor wie 't concept nog niet kent: je bestelt en fietskoeriers gaan je eten dan ophalen in één van de meer dan twintig restaurants die Deliveroo Leuven momenteel rijk is. Een croque, een burger of toch pasta en pizza? Geen probleem: gewoon klikken en online betalen. Een koerier brengt je maaltijd dan van het restaurant naar jou.

Wanneer is dat restaurant-bij-je-thuis open? Bestellen kan tussen half twaalf en half drie en 's avonds tussen half zes en half elf. Elk restaurant heeft natuurlijk z'n eigen sluitingsdagen, maar die kan je op de website vinden. Easy-peasy.

Lees meer