Vrouw plast politieagent onder tijdens wegcontrole

Agenten die iemand willen fouilleren die absoluut de benen niet wil spreiden zijn gewaarschuwd: misschien moeten die verdachten gewoon heel erg plassen. Dat ondervond een politieagente in Arkansas.

Een 48-jarige Amerikaanse vrouw heeft op de agente geplast toen ze werd gefouilleerd bij een politiecontrole in de staat Arkansas. De vrouw werd aan de kant gezet nadat ze slingerend over de weg reed.

De agente wilde de vrouw fouilleren, maar ze weigerde meerdere keren haar benen uit elkaar te zetten. Uiteindelijk besloot de agente met kracht de benen van de vrouw te spreiden.

Dat was het moment dat de vrouw begon met plassen. "Mijn hand zat helemaal onder de urine", vertelde de vrouwelijke agent achteraf.

Cel

Achteraf bleek de vrouw twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De vrouw wordt aangeklaagd voor rijden zonder geldig rijbewijs, roekeloos rijgedrag en ook voor het plassen op de agente. Dat laatste staat blijkbaar als “aggravated assault upon a certified law enforcement officer” in het rapport.

Het leverde de dame in kwestie een paar nachten cel op. Maandag moet ze voor de rechter verschijnen.