Verkoopt Urban Outfitters kleren van Primark?

"Twee hemdjes, een vestje, een broek, een haarborstel en twee lippenstiften, dat is dan 50 euro." Duidelijk Primark! Als je naar de Urban Outfitters gaat en dezelfde zaken koopt, dan staat er waarschijnlijk een hoger bedrag op je rekening. Een Britse twitter-gebruiker postte een hemdje dat ze kocht in Urban Outfitters dat ook verkrijgbaar is in Primark voor een lagere prijs.

De twitter-gebruiker, Lib, kocht een houthakkershemd van Urban Outfitters voor 45 pond, dat is ongeveer 53 euro. Niet zo opmerkelijk want voor een item uit Urban Outfitters klopt de prijs wel. Het vreemde is eerder dat het merk van het hemdje, Cedar Wood State, ook te koop staat in Primark waar je maar 14 euro betaalt voor het hemdje.

In haar tweet post ze het hemdje met het prijskaartje aan, en dat zorgde voor ophef op Twitter.

Primark wou Metro.co.uk geen commentaar geven, maar bevestigde wel dat ze producten van Cedar Wood State verkochten.

De kans is groot dat Cedar Wood State producten verkoopt aan beide winkels. De prijs waaraan de twee winkels de producten aankopen is een raadsel. Aangezien Primark het hemdje verkoopt voor 14 euro, kunnen wij ons wel voorstellen dat de aankoopprijs niet erg hoog ligt. De winkels kiezen natuurlijk zelf aan welke prijs ze producten en kledingstukken verkopen.

Lees meer