Thibault Duspeaux is Marketing Genius 2017

Thibault Duspeaux mag zich een jaar lang Marketing Genius 2017 noemen. Hij werd op maandag 25 april verkozen door een professionele jury, een groep marketingprofessionals en het aanwezige publiek dat de finale volgde in Antwerpen. Thibault kon dankzij een succesvolle socialmediacampagne ook rekenen op het online publiek dat kon stemmen op zijn favoriet. 

Maandag vond in het Felix Pakhuis in Antwerpen de finale plaats van Marketing Genius 2017. De wedstrijd werd voor de zesde keer op rij georganiseerd door The House of Marketing (THoM). THoM is hét toonaangevende marketingconsultancybedrijf in België en gaat jaarlijks op zoek naar jong marketingtalent.

Net zoals tijdens de vorige edities moesten ook dit jaar de kandidaten een geniale oplossing bedenken voor een bestaande marketinguitdaging binnen succesvolle bedrijven. Deze keer legden Desperados, Devos&Lemmens, Godiva, Vacature.com en ook newsmonkey hun marketingvraagstukken op tafel. Thibault voelde zich aangetrokken tot het Desperados-vraagstuk en bedacht een creatief voorstel om hun salesactivatiecampagnes in bars en cafés te optimaliseren. Dat viel duidelijk in de smaak bij de aanwezige jury en het publiek, want zij waren ontzettend onder de indruk van zijn marketingstrategie.Tel daar dan nog de stemmen van het online publiek bij op en je hebt de nieuwe Marketing Genius 2017: Thibault Duspeaux.

Marketing Genius ... en nu?

Thibault mag zich dan wel Marketing Genius 2017 noemen, het belangrijkste moment moet nog komen. Zo neemt hij niet alleen een gigantisch prijzenpakket mee naar huis, maar mag hij ook op 11 mei zijn marketingstrategie gaan voorstellen op het Vlerick Marketing Colloquium. Daar zal de gehele Belgische marketinggemeenschap aanwezig zijn. 11 mei wordt dus gegarandeerd een spannende dag voor onze nieuwe Genius. Maar als het van Thibault zijn slagzin afhangt, is dat nog maar het begin: “Don’t tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon.”

Lees hier meer over de zoektocht naar The Marketing Genius 2017