Thuis introduceert twee nieuwe personages, maar wat mogen we ervan verwachten?

Er komen spannende tijden aan voor Thuis-kijkers. De laatste tijd zagen ze veel vertrouwde gezichten vertrekken, maar gisteren konden we kennis maken met twee nieuwe acteurs. Ben Van Ostade vertolkt de rol van Steven Lambrechts, de nieuwe CEO van RDT-Shipping, en Annelies Boel speelt sekswerkster Marieke.

Het was gisteren een belangrijke dag voor kijkers van Thuis want ze maakten kennis met Steven Lambrechts en Marieke, twee nieuwe personages. Over hun toekomst is nog niet zoveel geweten, maar de fans speculeren al volop.

Steven Lambrechts wordt gespeeld door Ben Van Ostade (bekend van Heterdaad, Wittekerke en veel andere series). Hij is een belangrijke klant van het advocatenkantoor van Tom en Karin, maar we zagen al dat die laatste hem duidelijk kent van vroeger.

Alle fans lijken het er op sociale media over eens te zijn dat Steven de biologische vader is van Kobe, maar weet hij dat zelf ook? En zal Karin dat zeggen aan Steven of aan Kobe, of houdt ze het voor haarzelf?

Zo vader, zo zoon

Met Annelies Boel geeft thuis naar eigen zeggen een opkomend talent een kans. Ze speelt de rol van Marieke die als seksuele dienstverlener voor mensen met een beperking langs komt bij Luc. Die wil het duidelijk niet bij die ene keer laten.

De VRT wou aan newsmonkey niet bevestigen of Marieke een vast personage wordt, maar fans vermoeden dat ze wel eens iets zou kunnen krijgen met Louis, de zoon van Luc. Maar loopt dat wel goed af?

Lees meer