Peking Express heeft groot nieuws: Awa keert terug in de wedstrijd, samen met Margaux

Ga even goed zitten en zorg dat je je niet verslikt in je koffie op deze vrije maandag. Gisteren moesten Steff en Margaux naar huis in Peking Express, maar het programma heeft nog een verrassing in petto. Komende zondag keert een duo terug in de wedstrijd. Het gaat om de Nederlandse Awa, samen met de Belgische Margaux. De 'afvallers' van gisteren kwamen dat zelf bij Qmusic vertellen.

Ieder tv-programma moet tegenwoordig een twist hebben, en ook Peking Express ontsnapt daar niet aan. Of iedereen daar even blij mee zal zijn moeten we afwachten, want de niet zo populaire Awa keert terug. Zij moest vorige week samen met August naar huis vertrekken. We hadden verwacht dat de kaart in de envelop gisteren daarom groen zou geweest zijn, maar helaas voor Steff en Margaux zat het avontuur erop.

Of toch niet, althans voor één van hen. Sean en Rik vertelden op het einde van de aflevering dat één duo in de wedstrijd zou terugkeren. Steff en Margaux onthulden op Qmusic dat het om een gemengd duo gaat. Ze mochten zelf kiezen wie verder zou spelen, net zoals de vorige afvallers. En zo ontstond team Awa-Margaux. Verrassend, want we hebben hen al eerder in botsing met elkaar zien komen. Wie het niet zo had voor de honderden kusjes die Awa per aflevering met haar vriend August uitwisselde kan wel gerust zijn. Dat zien we niet snel gebeuren in dit nieuwe duo.

Op de vraag of ze dat leuk vond, antwoordt Margaux heel diplomatisch dat het "anders" was dan met Steff. We hebben echter niet het gevoel dat de twee de beste vriendinnen zullen worden.

 

Peking Express - zondag 7 mei om 20u35

Lees meer