Zoek je een lief op Happn? Dan oefen je best dit beroep uit

Moeders die hopen dat hun dochter met een dokter of advocaat trouwt? Zo zijn er wel een paar. Volgens de datingapp Happn zijn dat toevallig ook de populairste beroepen voor singles die een nieuw lief zoeken. 

Happn, de datingapp die je matcht aan voorbijgangers, liet in zijn kaarten kijken. En wat blijkt? De hotste mensen voor singles zijn advocaten. Die zijn het meeste 'gecrushed', zoals ze op Happn zeggen. En dat geldt voor zowel mannen áls vrouwen, nochtans hebben advocaten niet de reputatie van lieve mensen te zijn. Maar ze hebben misschien andere kwaliteiten, zoals ambitie of een hoger inkomen. Ofwel zijn veel mensen op zoek naar iemand die hen kan verdedigen.

Andere populaire beroepen als man zijn analisten en dokter. Ook Ingenieurs en verkopers doen het goed. Vrouwen liggen dan weer goed in de markt als ontwerper, leerkracht, marketingstrateeg en arts. Dit geldt natuurlijk niet voor alle datingapps. Maar als je op zoek gaat naar de liefde op Happn, weet dan goed welk beroep je uitoefent.

Lees meer