Vermoedelijk vertragingen bij Apple: komt de iPhone 8 er pas ... in 2018?

Het gonst van de geruchten over de iPhone 8: OLED-schermen, vingerafdruksensor en camera in het scherm, ... En nu is er weer een nieuw gerucht. Al is het deze keer wat minder goed nieuws. Het is mogelijk dat de release van de volgende iPhone uitgesteld wordt naar een latere datum.

Normaal gezien is het grote Apple Event waar de nieuwe iPhone voorgesteld wordt, ergens in het begin van september. Het kan zijn dat het vlaggenschip van Apple dit jaar later wordt voorgesteld door problemen met de vingerafdruksensor die in het scherm is ingebouwd en met andere nieuwe elementen van het toestel. Meer nog: Apple zou zelfs nog definitief ontwerp hebben goedgekeurd van de telefoon.

Maar de meeste berichten vermoeden dat het nieuwe toestel dit jaar nog wordt aangekondigd, al zal dat niet begin september zijn, zoals meestal het geval is. Maar je kan er best rekening mee houden dat er nog meer vertraging op kan komen, en dat de iPhone 8 pas in 2018 gereleased wordt. Kijk maar naar de AirPods, de draadloze oortjes van Apple. Die hadden ook enorm veel vertraging opgelopen na hun aankondiging. En dat was maar een accessoire. Maar één ding is duidelijk: Apple wil de beste iPhone ooit maken.

Lees meer