Onherkenbaar: gaat het eindelijk weer beter met het kindsterretje uit Home Alone?

Macaulay Culkin is terug van weggeweest. De acteur werd bekend als de jonge Kevin McCallister in de films van Home Alone, maar kan daarna niet zo goed om met de roem. Nu lijkt het terug beter te gaan en ontfermt hij zich over Paris Jackson, de 19-jarige dochter van Michael Jackson die op het punt staat om haar carrière te lanceren.

De nu 36-jarige Macaulay Culkin is hét ultieme kindsterretje. Hij speelde tussen zijn 8 en 14 jaar in de ene film na de andere, maar daarna liep het fout.

De scheiding van zijn ouders en het feit dat hij ineens toegang kreeg tot de 15,5 miljoen euro die hij had verdiend, zorgden ervoor dat de acteur een burn-out kreeg en drugs ging gebruiken.

Met Paris Jackson

Ondertussen gaat het beter met Culkin, waarvan lang niets gehoord was. Hij werd bijna onherkenbaar gespot in New York met een hipsterhoed en opvallend jas. De acteur zou veel optrekken met Paris Jackson. Hij is dan ook peter van nu 19-jarige dochter van Michael Jackson en lijkt haar te willen begeleiden.

Paris Jackson staat namelijk voor haar grote doorbraak. Ze zou een miljoenencontract hebben getekend met Calvin Klein en wordt genoemd als hoofdrolspeelster in een biopic over Madonna. Begeleiding lijkt dus welkom, maar is Macaulay Culkin de ideale persoon daarvoor?

Lees meer