Primark lanceert bruidscollectie met werkelijk alles … behalve trouwjurken

Trouwen kan veel geld kosten en dat is jammer. Primark wil een handje toesteken en de grote dag toch iets goedkoper maken. De modeketen maaktveel bruidjes gelukkiger door allerlei trouwspullen aan te bieden. Een bruidsjurk hangt voorlopig ook nog niet in de rekken, maar de rest spreekt zeker aan. De winkel biedt voorlopig de collectie niet aan in België maar wel in Nederland.

Een bruid moet aan veel denken: gadgets om trouwfoto's leuker te maken, cadeautjes voor de getuigen, sexy bruidslingerie, jarretelles, ... Heel veel zaken die ervoor zorgen dat de cijfers in het budget alsmaar hoger tellen. Bij Primark in Nederland kan je al terecht voor toffe en goedkope bruidsspulletjes, maar wij moeten nog even afwachten.

Primark België

De Belgische Primark heeft voorlopig nog geen bericht gekregen van een bruidscollectie. De winkel vertelde aan Newsmonkey dat er een bericht zal verschijnen op de website, eens de collectie er is.

Wij wachten dus nog even af, maar op het Instagram-verhaal van Primark konden we alleszins een preview zien van de bruidscollectie.

Om maar even een kleine vergelijking te maken, de onderstaande nachtjapon van Primark kost 12 euro.

© Primark

Terwijl Victoria's Secret een gelijkaardige verkoopt ter waarde van 73,18 euro.

© Victoria's Secret

Goed dat Nederland niet zó ver is hé?

Lees meer