Bill 'Slick Willy' Clinton heeft niet één maar twee mierenboerderijen

Slick Willy zit vol verassingen. En niet alleen tijdens zijn periode als President van de Verenigde Staten maar ook nu hij samen met zijn vrouw Hillary van zijn pensioen geniet. En dan moet je een hobby hebben natuurlijk! Voor Bill zijn dat mieren. Jep, de ex-'commander in chief' heeft wel twee mierboerderijen die hij onderhoudt. Met andere woorden: Bill Clinton heeft weer een leger. 

Bill's mierenliefde kwam ter sprake tijdens een speech die de ex-president gaf op de Partnership For a Healthier America-top donderdag. "Mieren, termieten, bijen en mensen zijn de meest succesvolle levensvormen die ooit op aarde bestonden", aldus Clinton. Volgens de ex-POTUS is dat toe te wijden aan het feit dat die vier diersoorten het best samenwerken. Ja ja, Bill ...

Eén van de twee mierentanks bewaart Clinton in zijn bureau in Arkansas. Van de andere tank zijn de coördinaten niet gekend. Vandaag treedt ex-president Obama aan om te spreken op het evenement. Benieuwd of hij ook met zulke verbijsterende onthullingen over de brug komt.

Lees meer