Weer emoties op komst in Liefde Voor Muziek: Natalia breekt helemaal na cover van Gers Pardoel

Het lijkt de moeilijkste opgave van allemaal voor de artiesten uit Liefde Voor Muziek. Gers Pardoel is immers vooral bekend voor zijn rapmuziek, maar zullen we Clouseau en Josje zien rappen? Natalia krijgt het in deze voorlaatste aflevering vooral na haar optreden moeilijk. Ze zingt een nummer dat ze opdraagt aan haar moeder na het overlijden van haar papa.

Gers Pardoel heeft de voorbije weken een gooi gedaan naar de titel van sympathiekste Nederlander. Hij moet natuurlijk wel nog met Josje afrekenen, maar in Liefde Voor Muziek heeft hij zich bij een breed publiek populair gemaakt. Gers slaagt er ook week na week in om totaal andere stijlen in een rapversie om te toveren. Deze week gebeurt het omgekeerde, want nu moeten de artiesten met zijn grootste hits aan de slag.

Op het einde van de aflevering zal Gers Pardoel zelf een cover brengen. Verrassend is dat hij voor Million Voices van Otto Knows kiest, een nummer waar eigenlijk geen tekst in zit. Die heeft hij er dan maar zelf bij verzonnen. Een overzicht van wat de op één na laatste aflevering voor ons in petto heeft:

1. Clouseau - Zijn

© VTM

Vaak sluit Clouseau het programma af, maar deze keer zijn de broers als eerste aan de beurt. Of we een rappende Koen krijgen zullen we maandag zien, maar ze kozen voor het nummer Zijn. Dat zou volgens hen meer over Gers vertellen dan twintig interviews. Hieronder kan je het origineel beluisteren:
 

2. Lady Linn - Ik Neem Je Mee

© VTM

Lady Linn gaat voor de bekendste hit van Gers Pardoel. Geen Engelstalige tekst deze keer, maar wel een Nederlandstalige electroversie. Ook Lady Linn waagt zich dus even uit haar comfortzone.
 

3. Natalia - Dankbaarheid

© VTM

Natalia raakt de gevoelige snaar met Dankbaarheid, een nummer dat Gers schreef voor z'n vader na het overlijden van zijn moeder. Bij Natalia is de situatie herkenbaar, maar net omgekeerd. Zij verloor haar papa en richtte het nummer dus tot haar moeder. Een bijzonder moment voor Natalia, die altijd heel erg aan haar vader hing en nu aan haar mama wil laten voelen dat ze er ook voor haar is. Dat zorgt voor veel tranen ...
 

4. Bart Peeters - Broodje Bakpao

© VTM

Gers Pardoel brak door met het nummer Broodje Bakpao. Josje wilde dat graag brengen, maar Bart Peeters was haar voor. Deze keer krijgen we geen twee verschillende versies, maar Bart heeft er wel iets op gevonden. Krijgen we een duet tussen Bart Peeters en Josje?
 

5. Josje - Bagagedrager

© VTM

Josje gaat in elk geval nog solo aan de slag. Let ook op haar outfit die weer helemaal is aangepast aan de artiest die ze covert. Nederlanders onder elkaar brengt ze Bagagedrager, een nummer waarvan Gers toegeeft dat hij het schreef toen hij werd opgepakt omdat hij met een gestolen fiets rondreed. "Jij zingt het voor een chick, en ik ben die chick die jou van een repliek voorziet", zegt Josje.
 

6. Isabelle A - Louise

© VTM

De grote finale is deze week voor Isabelle A. Vaak is dat ook de grootste hit van de week, en ze maakt zeker kans met haar keuze voor Louise. Ze zingt deze keer niet in het Nederlands, maar ook niet in het Frans zoals vorige week. In het Engels dan? Nope! Huh? We zullen het maandag ontdekken. Gers verstaat er in elk geval amper drie woorden van. Zou één daarvan 'Louise' zijn?
 

Liefde Voor Muziek - maandag om 20u35 op VTM

© VTM

Lees meer