Dan toch!? Stefanie duikt deze week op in Familie en dat na de shock van vrijdag ... (én met een geheim)

Vrijdag zorgde ze voor een enorme teleurstelling in 'Familie', vooral bij haar eigen familie: Benny en Patrick. Die hadden een verrassingsfeestje georganiseerd voor de thuiskomst van Stefanie. Maar die zat in Amsterdam bij haar moeder. Maar dinsdag zien we Jasmijn Van Hoof voor de eerste keer sinds maart 2016 terug in de rol van Stefanie.

Jasmijn Van Hoof zal dinsdag voor het eerst in meer dan een jaar terug te zien zijn als Stefanie in Familie. De actrice is een jaar op wereldreis geweest. Haar personage Stefanie, zat een jaar in Nieuw-Zeeland om mee te werken aan de opnames van een film.

Kijkers hadden Stefanie, of Steffie zoals Benny haar soms noemt, vrijdag op het einde van de aflevering verwacht. Toen hadden pa Benny en haar vake, Patrick, een verrassingsfeestje georganiseerd om haar thuiskomst te vieren. Maar Stefanie bleek in Amsterdam te zitten, met haar moeder Liesbeth. En daarmee stelde ze niet alleen de aanwezigen op het feestje teleur, maar ook televisiekijkend Vlaanderen.

Geheim

Jasmijn Van Hoof is zelf heel blij dat ze terug is, maar er is veel gebeurd op de set: "Een jaar is lang, maar er is gelukkig weinig veranderd op de set. In de verhaallijnen daarentegen is er bijzonder veel gebeurd de voorbije maanden. Veel nieuwe personages en verrassende wendingen. Het heeft even geduurd vooraleer ik volledig was bijgebeend."

Maar het jaar in Nieuw-Zeeland heeft z'n sporen nagelaten bij Stefanie. "Bij haar terugkeer zal wel snel blijken dat ze iets met zich meedraagt, waar ze niet meteen over wil praten. Op termijn zal Stefanie zo in een spannende en zelfs enge situatie terechtkomen. Er staat haar nog heel wat te wachten!”, zegt Jasmijn Van Hoof.

Familie: elke weekdag om 19.55 uur op VTM

Lees meer