Ruzie in BV-land over ongevraagde outing: "niemand heeft zich daarmee te bemoeien"

Het zit er bovenhands op tussen Luc Steeno en Koen Crucke. Die laatste heeft namelijk over zijn collega-BV gezegd dat het tijd wordt dat hij zich out als homo. Dat wordt al lang gezegd, maar is door Luc Steeno nog nooit bevestigd (of ontkend). "Het wordt tijd dat die met zijn accordeon óók uit de kast komt", zei Koen Crucke in Dag Allemaal.

De tijd dat het not done was als BV om uit de kast te komen, of dat charmezangers schrik hadden om hun vrouwelijke fans te verliezen, is al lang voorbij ... of toch bijna. "Dat er vandaag de dag nog steeds zijn die in de kast zitten ... Ik begrijp dat niet', zegt Koen Crucke in Dag Allemaal, waarna hij duidelijk verwijst naar Luc Steeno.

"Ik denk niet dat Christoff één plaatje minder heeft verkocht sinds zijn outing. Zodus: het wordt tijd dat die met zijn accordeon óók uit de kast komt. Zoals Luc Appermont en Bart Kaëll enkele jaren geleden deden", zegt Crucke.

Luc Steeno zelf is wel helemaal niet te spreken over de ongevraagde outing door zijn collega. In Dag Allemaal reageert hij zonder te ontkennen of bekennen: "Ik ben nog altijd gelukkig samen met mijn partner. Maar niemand heeft zich daarmee te bemoeien, vind ik. Als ik daar iets over wil vertellen, zal ik dat wel zélf doen."

Lees meer