Taylor Swift heeft nieuwe lover ... en het is weer een acteur!

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft weer een nieuw lief. En ja, het is weer een acteur: de 26-jarige rijzende ster in Hollywood Joe Alwyn. Eerder was ze ook al samen met acteurs. Onder andere Twilightacteur Taylor Lautner passeerde al de revue.

De wereldster is de laatste maanden regelmatig gespot met een rijzende ster in Hollywood: de 26-jarige acteur Joe Alwyn. Hij woont nog in bij zijn ouders in Londen.

En deze keer zou het serieus kunnen zijn. Volgens een bron van The Sun gaat Swift heel ver om haar relatie te verbergen. Ze heeft zelfs een huis gehuurd in Londen, zodat ze hem onopvallend kan bezoeken. "Ze gaat er naartoe met een privéjet en haar beveiliging maakt er een bijna militaire missie van om te voorkomen dat ze gezien wordt."

Niet de eerste acteur

"Ze gaat incognito naar Londen. Ze gebruikt hoeden en sjaals om haar identiteit te verbergen. Niemand heeft enig idee dat hij/zij langs een superster wandelt, zelfs haar buren niet." Ze wil niet dat er spel van haar relatie gemaakt wordt, want dat heeft haar vorige relaties de das omgedaan.

Joe Alywin is niet de eerst acteur die Taylor Swift date. Hiervoor was ze onder andere samen met acteurs Tom Hiddleston, Jake Gyllenhaal en Taylor Lautner.

Cover image
Van links naar rechts: Tom Hiddleston, Jake Gyllenhaal en Taylor Lautner

© EPA

Lees meer