Waterpret gegarandeerd deze zomer: de Big Slide komt naar Oostende

Na succesvolle edities in Antwerpen en Rotterdam komt de Big Slide deze zomer naar Oostende. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli kan je urenlang glijden en genieten van deejays en andere randanimatie.

De Big Slide wordt gebouwd met een stelling die acht meter hoog zal zijn en maar liefst 150 meter lang. Ter hoogte van het bekende Thermae Palace zal je terecht kunnen voor urenlange waterpret, dj's, foodstands en een gezellig terras. Breng je supporters dus maar mee, want er is genoeg te doen voor mensen die liever niet in het water spelen.

Er zullen twee glijbanen naast elkaar liggen: een familieglijbaan waar het gezellig ronddobberen is en de snelle glijbaan waar je kan racen tegen de tijd.

Je bent verplicht om een opblaasbare band mee te brengen naar de glijbaan, maar daar kun je creatief genoeg mee zijn: denk maar aan alle inflatable flamingo's, unicorns en donuts. De plaatsen zijn beperkt én de vorige edities waren razendsnel uitverkocht, dus wacht niet te lang met je inschrijving. Tickets beginnen aan 7,99 euro per uur waterpret.

Voor meer info kan je terecht op de website.

 

Lees meer