Wat is dat met Halle Berry (50) op Instagram? Ze herbeleeft haar (blote!!!) tweede jeugd

De Amerikaanse actrice Halle Berry is heel actief op Instagram. Dat ze al vijftig jaar is houdt haar niet tegen om regelmatig een pikante foto op haar account te plaatsen, zoals ze laatst deed. En die foto van Halle Berry, die haar tweede jeugd lijkt te beleven, krijgt redelijk wat aandacht.

Als eerbetoon aan Nina Simone, de zangeres en activiste, plaatste Halle Berry een pikante foto op Instagram, daarop lijkt ze enkel een bikini aan te hebben. Al is dat niet voor de volle honderd procent zeker doordat ze achter gestreept glas staat. Bij de foto stond de tekst: "Ik zal je vertellen wat vrijheid voor mij betekent. Geen angst. #NinaSimone".

Kritiek

Halle Berry krijgt heel wat commentaar op de foto waar op twee dagen tijd al meer dan 108.000 likes op zijn. De meer dan 1.500 reacties variëren van positief naar negatief. Zo zijn er reacties als "Er is helemaal niets mis met deze foto en zij die denken van wel, zijn de ergste haters. Vier dat je geen angst hebt, want dat is echte VRIJHEID", en er zijn mensen die haar aantrekkelijk vinden.

Maar er zijn er ook andere: "Zo jammer wanneer vrouwen hun lichaam gebruiken om aandacht te zoeken. Vrouwen zijn veel meer dan dat, en dat is wat echte vrijheid is. Vrij zijn is intelligent, interessant, getalenteerd, moeder, vrienden, echtgenote en nog veel meer zijn dan dat. Echt pathetisch". En ze wordt zelfs uitgemaakt voor een "wanhopige hoer".

En het is niet de eerste keer dat ze zo'n foto post

Lees meer