Vertrek jij binnenkort op Erasmus? Ryanair geeft jou korting!

Het Erasmus-programma blijft populair en Ryanair is goed op de hoogte. De vliegmaatschappij gooit regelmatig goedkope vluchten op haar website, maar nu denkt het bedrijf specifiek aan studenten. Ryanair heeft besloten om Erasmusstudenten 15 % korting te bieden op vluchten.

Ga je op Erasmus naar Spanje, Itali of Ierland? Goed nieuws: je krijgt van Ryanair een korting van 15% op je ticket met gratis bagageregistratie. Dat heeft Ryanair-CEO Michael O?Leary in Brussel bevestigd: "Ze kunnen gratis een stuk bagage inchecken voor al hun boeken, alcohol en andere dingen die belangrijk zijn voor studenten."

Studentenportaal

Studenten kunnen zich via de website aanmelden met hun lidkaart van het Erasmus Student Network. Heb je wat heimwee? Geen probleem, want je kan de korting ook gebruiken om even terug naar huis te vliegen. Ryanair geeft je de kans om acht vluchten te boeken. Je kan kiezen voor acht enkele vluchten of vier keer heen-en-terug.

Europese studenten kunnen op Erasmus gaan in meer dan 37 landen en genieten van de lokale cultuur, de keuken, de taal ... en overigens ook om een beetje te bestuderen. Het Ierse bedrijf heeft plannen om ongeveer acht miljoen studenten te vervoeren in 2017. In 2018 willen ze zelfs 10 miljoen studenten aan boord.

De luchtvaartmaatschappij denkt duidelijk aan haar jonge publiek. Voor meer informatie kan je ook nog hier terecht.

Lees meer