Huh? Astrid Bryan krijgt hoofdrol in film en flaneert nu al op het filmfestival van Cannes

Astrid Coppens, beter bekend onder de naam van haar ex-man als Astrid Bryan, wordt na model nu ook actrice. Ze kreeg plotsklaps de hoofdrol aangeboden in een Vlaamse film. De flair van een Hollywoodster, die had ze al. Dat werd gisteren ook duidelijk op de rode loper in Cannes. Daar viel ze helemaal niet uit de toon tussen een hele hoop topactrices.

Astrid Bryan: model, schrijfster, modeontwerpster, reality-tv-ster en nu ook ... actrice. Want ze kreeg begin maart plotsklaps de hoofdrol aangeboden in de nieuwe Vlaamse film Verborgen Verlangen. Hoewel ze even twijfelde, hapte ze na het lezen van het script toch toe. "Ik dacht eerst dat het een grapje was. Staat hier een verborgen camera of zo?", zei ze lachend in een interview met Het Laatste Nieuws.

En het loopt allemaal in een sneltreinvaart, want de opnames starten al half juni. Dan zal ze set delen met gerenommeerde acteurs als Roel Vanderstukken, Matthias Sercu, Kim Hertogs, Joke Devynck en Tania Kloek. "Heel exciting", aldus Astrid, die al geruime tijd in LA woont maar voor de opnames tijdelijk weer in België zal verblijven.

Het flair van een topactrice had Astrid natuurlijk al lang. Gisteren nog werd ze met een helikopter afgezet in Cannes, waar ze tussen de wereldberoemde acteurs en actrices flaneerde op de rode loper.

Lees meer