Vreugdedans of huilbui? W.A.S.P., Nothing More en Meshiaak zeggen af voor Graspop, maar deze 3 knallers krijgen we in de plaats

Slecht nieuws! Of misschien toch niet? W.A.S.P., Nothing More en Meshiaak hebben afgezegd voor Graspop, maar ter vervanging krijgen we bezoek van Dee Snider (ex-Twisted Sister), Mayan en Toseland. Wat een kleppers! En dat nog geen drie weken voor het festival.

W.A.S.P., Nothing More en Meshiaak zullen dit jaar dan toch niet op Graspop spelen. Dat hebben de festivalorganisatoren op de website aangekondigd. Zanger Blackie Lawless van W.A.S.P. laat weten dat de band het te druk heeft met de opnames van een nieuw album ‘Re-Idolized’ en van een film over hun iconische plaat ‘The Crimson Idol’ uit 1992. Ook Nothing More zit met studioboekingen en de arme stakkers van Meshiaak zouden niet genoeg gerepeteerd hebben om een behoorlijk concert te kunnen geven.

Waardige vervangers

Oerspijtig toch? Maar voor je domme dingen gaat doen met stekelarmbandjes, listen up! Ter vervanging komt niemand minder dan Dee Snider, voormalig zanger van de partyband Twisted Sister, ons entertainen met zijn solowerk (en misschien wel een paar Twisted-songs?). Afgelopen zomer speelde Twisted Sister zijn laatste Europese show op het Belgisch festival Alcatraz. De ambiance spatte eraf en Snider beloofde dat hij écht met pensioen zou gaan. Niets blijkt dus minder waar. Intussen heeft hij ook een nieuwe plaat ‘We Are The Ones’ uitgebracht.

Zo klinkt de nieuwe muziek van Dee Snider:

 

Andere nieuwe acts zijn de symfonische death metal band Mayan uit Nederland …

 

… en de rockers van Toseland.

 

Praktisch

Graspop gaat door van 16 tot 18 juni in Dessel.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Lees meer