Twee keer triest: Chuck Bass heeft een nieuwe liefde (en 't is niet Blair) en zegt nee tegen een Gossip Girl-film

Was er ooit zo'n powerkoppel op TV als Chuck en Blair? Wij dachten het niet nee, en dus is de schok voor de fans dan ook vrij groot als we te horen krijgen dat Chuck Bass, Ed Westwick, een nieuwe vriendin heeft. En ze lijkt in de verste verte niet op Blair. En er was nog meer slecht nieuws: hij ziet een Gossip Girl-film of nieuw seizoen helemaal niet zitten. Huilen jongens,  huilen. 

Slecht nieuws dames: mocht je je zinnen hebben gezet op de enige echte Chuck Bass, dan ben je eraan voor de moeite, want hij heeft een nieuwe vriendin. Jessica Serfaty heet de gelukkige en ze lijkt zelfs niet van ver op Blair Waldorf, het andere deel van het Gossip Girl-powerkoppel.

Sefarti is 26 jaar en ook actrice. Ze heeft een zoontje van acht jaar en deed mee aan America's Next Top Model, waarbij ze vijfde werd. Als je even naar haar Insta's kijkt, dan zie je ook meteen waarom, want hoewel ze niet bepaald Blair is, zien wij wel hoe Ed helemaal tot over z'n oren verliefd op haar geworden is.

Helaas kwam er ook écht slecht nieuws uit kamp Westwick: als het van de acteur afhangt, blijft Chuck Bass waar hij nu is: in ons geheugen. Want volgens Ed was het dan wel leuk om Chuck doorheen de seizoenen van Gossip Girl te zien evolueren, maar dat een reünie er, wat hem betreft, niet moet komen.

"Nah, that's not gonna happen. I know there's a bunch of them coming back - I hear they're doing Will and Grace, they've done Gilmore Girls… But it's such a strange thing to think about. It feels like we only just finished! And I haven't done enough in between yet to feel like I could comfortably revisit it. And I did so much with that character - it's played out, man. It's done."

© Giphy

Lees meer