't Is gebeurd, George Clooney is papa! En de namen van z'n tweeling zijn opvallend trendy

Tijd voor dubbele ooh's en aah's: George en Amal Clooney zijn de trotse ouders geworden van een tweeling. Zoals veel celebrities al dachten en aangaven, is het een meisje en een jongen geworden en ze luisteren naar de namen Alexander en Ella. Clooney beviel deze ochtend, mama en kindjes stellen het goed.

George Clooney (56) en z'n vrouw, de mensenrechtenactiviste Amal (39) mogen zichzelf papa en mama noemen. De topadvocate beviel deze ochtend van de felbesproken tweeling. De familie Clooney krijgt er een dochtertje én een zoontje bij: Ella en Alexander, heten ze.

In februari raakte bekend dat de twee in verwachting waren, al snel werd het duidelijk dat het om een tweelingzwangerschap ging. Een beetje een trend in sterrenland: ook Brad Pitt en Angelina Jolie kregen een tweeling en Béyonce en Jay-Z verwachten binnenkort ook twee keer zoveel babygeluk.

Opvallend: de namen van de twee jongste Clooneys zijn opvallend normaal. Alexander mag dan wel een royale bijklank hebben, Ella is een naam die de laatste jaren steeds vaker in ranglijsten opduikt. De naam is zelfs de 12de meest populaire babynaam in de VS op dit moment. In elk geval hebben de Clooneys nu iets anders om over wakker te liggen dan babynamen, met twee kleine kindjes in huis hebben ze ongetwijfeld de handen vol.

Lees meer

Lees meer