Hallelujah (indien goed nieuws): deze app zegt hoe geïnteresseerd jouw crush is in je

Gedaan met piekeren en overleggen met je vrienden of die ene persoon je wel leuk vindt. Vanaf nu vertelt applicatie Crushh je of de liefde wederzijds is. De applicatie analyseert jullie sms-geschiedenis en vertelt je wat je wil horen, of net niet ...

Ben je single, zijn jullie aan het daten of vind je dat de band met je moeder een beetje verzwakt? Geen probleem, Crushh analyseert iedereen die je maar wil in enkele seconden.

Dankzij een algoritme kan de applicatie aangeven hoe je relatie met iemand zit. Jij moet enkel een contactpersoon doorgeven en de applicatie doet al het werk. Het fijne is ook dat de andere persoon van geen kwaad bewust is, de analyse gebeurt namelijk in het geheim.

Geen dating app

Crushh is geen dating app maar een applicatie die je meer zicht geeft op bestaande relaties.

Na het installeren van de applicatie, kan je meteen een persoon selecteren om te analyseren. Na enkele seconden krijg je al een resultaat en een score. Als je een 2,5 krijgt, dan vinden jullie mekaar even leuk.

De applicatie is ook erg gedetailleerd. De score toont aan hoe jullie relatie is geëvolueerd: zowel engagement als interesse wordt geanalyseerd. Crushh toont je ook vanaf wanneer er bepaalde veranderingen zijn gebeurd en toont exacte berichten die een verandering in de relatie hebben veroorzaakt.

Je hoeft geen liefdesquiz of een helderziende meer te raadplegen, de applicatie geeft inzicht dat gebaseerd is op feiten.

Privacy

Ook al heeft de applicatie toegang tot al je gegevens, toch staat in hun privacybeleid dat het erg belangrijk is om je privacy te respecteren en niets door te geven aan derden.

Je kan Crushh downloaden op Google Play.