Vechtscheiding met den John kan Astrid maar liefst 4 miljoen euro kosten

Astrid Coppens en den John zullen dit jaar nog hun financiële geschil uitvechten. Astrid laat het niet voor wat het is en doet er alles aan om de scheiding te winnen. Naast een peperdure advocaat heeft ze hulp van een raadsman ingeschakeld. Of dat Astrid gaat helpen bij Johns gigantische eisen, wordt afwachten. 

De zaak is intussen al twee jaar aan de gang. Eerder heeft Astrid al gezegd dat den John 2 miljoen dollar eist, dat is zo'n 1,8 miljoen euro. Maar nu komt er nog heel wat bij. Boven Johns eerdere eis komen er heel wat gerechtskosten bij die geraamd worden op 2,2 miljoen euro. Als dat niet genoeg is, zou Astrid ook nog enkele waardevolle items moeten inleveren zoals haar trouwring, auto, meubelen en talrijke geschenken die ze tijdens hun huwelijk heeft gekregen.

Dat Astrid zich zorgen maakt is niet onlogisch met zo'n eisen. Ze heeft eerder al aan de media laten weten dat de bedragen veel te hoog zijn voor haar portemonnee.

Proces

Een scheidingsproces in Amerika is niet vanzelfsprekend. Het ex-koppel moet documenten voorleggen met 15 brieven waarin ze hun kant van het verhaal in moeten beschrijven.

De twee zouden ook nog getuigen moeten zoeken die hun zaak kunnen bepleiten. Omdat John deze rechtszaak heeft aangespannen, krijgen zijn getuigen ook meer spreektijd. Johns getuigen krijgen zes uur spreektijd terwijl Astrids getuigen slechts 4 uur krijgen.

Bryan heeft wel het minst te verliezen van de twee. Zelfs als hij ongelijk krijgt van de rechter moet hij zijn advocaat niet betalen.

Lees meer