Geëmotioneerde Adele bezoekt in Londen onaangekondigd wake voor slachtoffers Grenfell Tower

Een nieuw drama gisteren in Londen waar een brand in de 24 verdiepingen tellende Grenfell Tower aan minstens 17 mensen het leven kostte. Een wake 's avonds met veel bewoners en familie en vrienden van slachtoffers was dan ook heel emotioneel. Ook zangeres Adele besloot onaangekondigd een bezoek te brengen in de hoop wat steun te kunnen bieden.

Londen werd gisteren opgeschrikt door een gigantische brand in de drukke woontoren Grenfell Tower. De brandweer moest meer dan 24 uur blussen en hulpdiensten waren uren aan een stuk in de weer om bewoners te proberen redden.

Toch is de balans bijzonder hard. Zeker 17 mensen kwamen om het leven en nog vele anderen zijn vermist. Er zijn ook zeker 60 mensen gewond, waarvan meerdere heel zwaar.

Zeer geëmotioneerd

Ook wereldster Adele was, als Londense, aangegrepen door het drama en besloot met haar man Simon Konecki gisterenavond naar de wake te trekken.

Volgens aanwezigen zou Adele zeer geëmotioneerd geweest zijn en zich heel discreet tussen het massaal aanwezige volk hebben begeven. Ze sprak met de hulpdiensten en veel treurende mensen en omhelsde velen van hen.

Ook zangeres Rita Ora, afkomstig uit de Londense wijk waar de Grenfell Tower staat, was aanwezig.

Lees meer