De trikini is weer helemaal terug deze zomer en deze 14 exemplaren zullen jou de ster van het strand maken

Een trikini is de combinatie van een badpak met een bikini, zeg maar een heel laag uitgesneden badpak. Als je niet honderd procent comfortabel in een bikini zit, dan is dit misschien de ideale oplossing voor jou om je toch als een echte godin op het strand te voelen. Wij shopten 14 prachtexemplaren voor jullie.

1. Met kleurtjes en haakjes

© Gamiss

Deze kleurrijke trikini kost amper 8,52 euro door een actie die momenteel op de website loopt. Dat is een korting van 58% op de normale verkoopsprijs. De actie is nog maar even geldig, dus snel zijn is de boodschap.

2. Trikini Tropical

© Gamiss

Ook dit prachtexamplaar komt van Gamiss en kost 9,03 euro. Ook hier is een actie lopende die je 56% korting geeft. Haast je!

3. Flower Power

© Forever 21

Ben jij een bloemenmeisje? Dan is deze prachtige trikini met bloemen zeker iets voor jou! Voor 25 euro kan je de trikini online kopen.

4. Voor als je al een beetje kleur hebt

© Gamiss

Als je al een paar zonnige dagen achter de rug hebt en je huid is al lichtjes gebruind, dan gaat deze witte trikini tot zijn volle recht komen en jou doen stralen als nooit tevoren. Voor 8,83 euro kan je hem kopen op de website van Gamiss, opnieuw met 56% korting op de normale prijs.

5. Fleurige franjes

© H&M

Ook H&M doet mee met de trikinitrend en heeft dit vrolijke exemplaar met franjes in de collectie. Voor 29,99 euro kan je hem kopen.

6. De see-through trikini

© La Redoute

Oké, dit exemplaar heeft veel weg van een badpak, maar de doorzichte stukjes stof ter hoogte van de buik maken het toch een trikini. Bij La Redoute kan je deze kopen voor 30,39 euro.

7. De gewaagdere see-through trikini

© 3Suisses

Mag het toch met wat minder stof zijn? Dan vind je bij 3Suisses deze trikini voor 29,99 euro.

8. Kanten trikini

© Gamiss

Ben jij een meisje dat van kant houdt? Dan is deze sexy trikini wat je zoekt! Gamiss verkoopt deze trikini voor 10,30 euro, dat is 61% minder dan de normale verkoopsprijs.

9. Geknoopt met bloemen

© H&M

Nog bij H&M verkopen ze dit zachtroze exemplaar met lieflijke bloemen. De trikini is achteraan helemaal open en vooraan wordt alles mooi bij elkaar gehouden met een knoopje. Je dan deze kopen voor 29,99 euro.

10. Tribal trikini

© AliExpress

Als je houdt van etnische dingen en jungles en indianenstammen, dan is deze trikini wat voor jou. Je kan hem kopen op AliExpress voor 8,62 euro. Vergeet niet dat je wel wat geduld moet hebben met de levertijd.

11. Strapless trikini

© Aliké Bikini

Als je witte schouderbandjes zoveel mogelijk wil vermijden, kan je ook altijd kiezen voor een strapless trikini. Deze komt van het Braziliaanse merk Aliké Bikini en kost 70 euro.

12. De bijna bikini

© 3Suisses

Als je echt niet kan kiezen tussen een badpak of bikini, dan is dit misschien de ideale oplossing. Een bikini die boven- en onderstuk verbindt met fijne touwtjes en zo een trikini wordt! Deze koop je bij 3Suisses voor 34,99 euro.

13. Een vromere bijna-bikini

© 3Suisses

Voor 32,99 euro koop je dit touwtjesexemplaar bij 3Suisses. Je wordt net wat meer bedekt dan bij de vorige trikini.

14. Etnische prinses

© 3Suisses

Wil jij op het strand eruitzien als een etnische prinses? Dan is deze trikini perfect! Hij is te koop bij 3Suisses voor 34,99 euro.

Wij zijn klaar voor de zomer, jullie ook?