Een seizoensfinale avant la lettre: wat was dat allemaal in Thuis? En wat is er met Waldek gebeurd?

Thuis lijkt zich toe te werken naar een fenomenale seizoensfinale, en we werden vanavond al getrakteerd op eentje avant la lettre. Al in de eerste scène zagen we Julia kokend water over Luc kappen, en dan moest de terugkeer van Toon nog volgen. Om van die enorme cliffhanger aan het einde van de aflevering nog maar te zwijgen!

De aflevering opende met een knalscène. Luc en Julia alleen, dat kon natuurlijk niet goed aflopen. Dat er dan nog kokend water voor het grijpen stond, maakte het alleen nog maar erger. Hier moest wel iets gebeuren. Maar dat we het zo vroeg in de aflevering al te zien kregen, had niemand verwacht.

We hebben Julia ook nog nooit openlijk zo agressief gezien. Ze bedreigde Luc zelfs. En dan werd er gisteren zelfs nog gezegd dat ze er goed op vooruit gaat en misschien wel uit haar instelling zou mogen?

Het beloofde sowieso al een emotionele aflevering te worden. Frank was opgepakt door Tim en Dieter, Mayra had er een bezoek bij de gynaecoloog opzitten en dan moest Toon nog terugkeren ook!

Terugkeer van korte duur?

Het enige slechte nieuws aan de terugkeer van Toon is dat we waarschijnlijk niet al te lang kunnen genieten van zijn aanwezigheid. We zagen hem meteen naast Sam zitten. Eindelijk kregen we ook de uitleg waarop we al een tijdje recht hadden. Hij heeft een job gevonden waarvoor hij volgende week al weer weg moet. Net op de seizoensfinale, toevallig ... Twitter ontplofte bij de terugkeer van favoriet Toon. Al zagen ze z'n snor misschien niet zo graag, het was toch een blij weerzien.

Cliffhanger vanjewelste

En alsof Toon en een gekke Julia nog niet genoeg was, kwam kok Kobe ook nog eens te weten dat de man waar Karin mee kwam dineren, Steven, zijn vader was.

Maar wie had verwacht dat na al die gekke scènes het meest schokkende nog moest komen? De aflevering opende met een knalscène, maar sloot ook af met een cliffhanger vanjewelste. Waldek werd plots opgebeld door Simonne. Al kregen we hier niets meer over te zien ... tot op het einde. Waldek lag neergeslagen en bebloed op de grond. Wat is er in godsnaam met Waldek gebeurd? Het kan haast geen toeval zijn dat Frank een van de scènes ervoor werd vrijgelaten door Tim. Zit hij er dan voor iets tussen? Of is Julia misschien op oorlogspad, met na Luc ook Waldek?

Seizoensfinale

Dit was misschien wel een van de zotste afleveringen uit Thuis ooit! Het was een aflevering de naam 'seizoensfinale' waardig. Wat moet dat dan geven, als de echte finale eraan komt? Wij kijken alvast uit naar volgende week vrijdag!

Ook op Twitter konden ze hun ogen niet geloven:

Lees meer