Het 'zou' gebeurd zijn: Beyoncé is volgens verschillende bronnen bevallen van een tweeling

Officieel is het nog niet, maar Amerikaanse media hebben verschillende bronnen die stellen dat Beyoncé bevallen is van een tweeling. Daardoor zouden Queen B en Jay-Z nu de ouders van drie kinderen zijn, Blue Ivy is intussen vijf jaar.

Het nieuwtje werd verspreid door US Weekly. Vanochtend was het nog stil op het Instagram-account van Beyonc waar de popster na de aankondiging van haar zwangerschap nog lustig foto's plaatste. In Amerika vieren ze vandaag Vaderdag, dus voor Jay-Z zou het een echt feestje zijn als de tweeling de voorbije uren het levenslicht gezien heeft.

Dat wordt echter nog betwijfeld door de vele online fans, The Bey Hive, die wachten op een bevestiging van Beyoncé of haar entourage. Er zijn er zelfs die beweren dat Beyoncé eigenlijk weken geleden al bevallen is en het nieuws tot nu heeft kunnen verzwijgen.

Op Instagram heeft ze inderdaad al sinds 30 mei niets meer van zich laten horen. Bewust of niet: het was een foto van de zwangere Beyoncé met Blue Ivy. Zal de volgende er eentje van de nu al populairste tweeling ter wereld zijn?

Wordt misschien vandaag nog vervolgd ...

Lees meer