Zalig! Dankzij deze zolen heb je deze zomer geen sandalen of teenslippers meer nodig

Vergeet teenslippers, sandalen en zomerse sneakers. Deze zomer heb je enkel de zolen van NakeFit nodig. Je slippers zullen niet meer in je voet staan en zeg vaarwel tegen zweetvoeten. De zolen van NakeFit plakken aan de onderkant van je voet en komen niet meer los. Ze zijn handig voor op het strand, op straat, in een bos en zelfs onder water. 

Met de zolen van NakeFit loop je op bloten voeten, maar ook niet. De zolen moeten aan de onderkant van je voeten worden aangebracht. Je kan rondlopen zonder je voeten pijn te doen of vuil te maken.

Ze kunnen zelfs alle oppervlakken en omstandigheden aan. Naast het feit dat ze non-slip zijn, zijn ze ook bestand tegen water en warmte. Of je nu loopt op zand, in het bos of in het water, ze komen niet los.

Luxe voor je voeten

Ze zijn speciaal ontworpen zodat je voeten lekker kunnen genieten van het mooie weer.

De lelijke sporen die je teenslippers achterlaten op je voeten behoren ook tot het verleden. Daarnaast kunnen je voeten ook lekker ademen dankzij deze zolen.

Kickstarter

Dankzij een campagne van Kickstarter zijn deze 'schoenen' ontstaan. Je kan de campagne nog 19 dagen financieren. De leveringen zijn gepland voor juli - augustus, maar je kan nu al een paar NakeFit reserveren. Wees er wel snel bij want ze verkopen als zoete broodjes.

Lees meer