Is Bey bevallen van de tweeling? Wij denken van wel, en dan weten we meteen ook het geslacht van de twee

Celebritywatchers zitten de laatste week maar met één vraag in hun hoofd: is Bey vorige dinsdag bevallen in het UCLA-ziekenhuis? En zo ja: wat is het geslacht van de twee jongste Carters? Geruchten op Twitter en één specifieke foto wijzen erop dat Beyoncé en Jay-Z mama en papa geworden zijn van een zoontje én een dochtertje. Kijk zelf maar.

Al sinds die ene epische instagram, de meest gelikete ooit, waarbij Beyoncé haar zwangerschap aankondigde, ligt er ons maar één vraag op de lippen: wat is het geslacht van de tweeling? En daar lijken we nu een antwoord op te hebben, al hebben Queen Bey (35) en haar man Jay Z (47) nog niet officieel bevestigd dat ze zelf maar bevallen is.

Maar al sinds dinsdag gonst het van de geruchten dat de zangeres aan het bevallen zou zijn in UCLA, het ziekenhuis in Los Angeles waar veel sterren hun kinderen krijgen. Ook haar zus, Solange Knowles, was daar al gespot. Nu zijn er ook foto's gemaakt van potentieel kraambezoek en daar kunnen we wat uit afleiden. Een vrouw die met blauwe én roze balonnen het ziekenhuis binnenging, had ook een enveloppe vast met de initialen 'B and J' erop. Wat de Amerikaanse gespecialiseerde pers betreft is het dus zo goed als beslist: een jongen en een meisje.

Nog volgens Mirror zouden de twee kleintjes "een klein probleem" hebben, waardoor ze het ziekenhuis nog niet mogen verlaten. Alles zou er wel goed mee komen, maar het verklaart waarom er nog geen officieel statement gekomen is van de familie Carter. Los van alle geruchten over het geslacht van de tweeling hopen we dus vooral dat de twee gezond zijn. En dan graag de namen, want da's sowieso de volgende vraag!

Allé, nog één keer: die epische foto waardoor het nieuws over Byonce's zwangerschap bekend werd

Lees meer