Deze Harry Potterster speelt gitaar op straat ... maar iedereen loopt hem straal voorbij

Herinner jij je Draco Malfoy nog? Hij was de blonde kerel die het leven van Harry Potter zuur maakte in alle boeken en films die gemaakt zijn over de jonge tovenaar. Tom Felton, de acteur die gestalte gaf aan Malfoy, is nog steeds acteur, maar hij heeft heel wat van zijn bekendheid verloren. Dat werd duidelijk toen hij met z'n gitaar de straten van Praag introk en niemand hem herkende.

Tien jaar lang gaf Tom Felton gestalte aan pestkop Draco Malfoy, maar minder dan Daniel Radcliffe (Harry Potter) en Emma Watson (Hermelien Griffel) is Felton niet meer zo bekend van zijn rol in Harry Potter.

Onlangs had Felton filmopnames in Praag en tussendoor besloot hij wat gitaar te gaan spelen op straat. Maar niemand herkende hem. In de Instagramvideo die Tom Felton zelf postte is te zien hoe veel mensen hem straal voorbij lopen terwijl hij wat tokkelt op zijn gitaar. Hij lijkt het zelf niet zo erg te vinden dat er geen gillende fans op hem af komen lopen, maar het is heel gek dat veel mensen zich niet realiseren wie muziek voor hen speelde.

Het is natuurlijk wel zo dat Tom Felton in niets meer lijkt op het blonde ettertje uit de Harry Pottersaga. Hij ziet er nu veel alternatiever dan afgelikt uit met z'n baardje en hipsterbril.

Lees meer