Instagram test handige nieuwe functie zodat je baas je zatte foto's niet meer te zien krijgt

Instagram test sinds vandaag bij verschillende gebruikers een handige nieuwe functie, nl 'Favorites'. Daarmee kan je een lijst aanmaken van vrienden die wel al je foto's kunnen zien, de rest krijgt enkel te zien waar jij voor kiest. Zo kan je veel meer foto's delen, zonder schrik te moeten hebben dat je baas of je ouders ze te zien krijgen.

Foto's op Instagram posten is altijd een beetje afwegen of de foto wel ok is om door iedereen gezien te worden. Nog erger is het als je na een avondje uit merkt dat de foto's in je 'Stories' van de nacht ervoor helemaal niet voor iedereen bedoeld zijn ... maar dan is het natuurlijk al te laat.

Daarom test Instagram nu een nieuwe functie. Met 'Favorites' kan je een lijst maken met dichte vrienden die alles mogen zien. Telkens als je een foto wil posten of een 'Story' wil maken, vraagt Instagram of je die met iedereen of enkel met je 'Favorites' wil delen.

Zo kan je die prachtige foto's van op reis nog altijd met iedereen delen, maar hou je de zatte feestfoto's weg van je familie of collega's. Wanneer de functie voor iedereen beschikbaar zal zijn, is nog niet geweten.

Zo zien 'Favorites' eruit:

© Instagram

Lees meer