Rode Duivel Yannick Carrasco trouwt met zijn Noémie Happart en dit is hoeveel het huwelijksfeest kost

Iets meer dan een jaar nadat hij ze kuste tijdens de finale van de Champions League, is Yannick Carrasco getrouwd met Noémie Happart. Het huwelijksfeest duurt heel het weekend en kost volgens RTL maar liefst 500.000 euro.

Yannick Carrasco is een van de hotste Rode Duivels van het moment met een geschatte transferwaarde van zo'n 50 miljoen euro. Noémie Happart werd in 2013 Miss België. De twee zijn al sinds september 2015 een koppel, maar pas vorig jaar maakte heel de wereld kennis met Happart. Toen Carrasco de levensbelangrijke gelijkmaker maakte in de finale van de Champions League, vierde hij dat door zijn vriendin innig te kussen. De beelden gingen de wereld rond.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat het glamourkoppel een huwelijk heeft dat al even glamoureus is. Vrijdag gaven de twee elkaar het jawoord in het stadhuis van Graçe-Hollogne, dicht bij Luik. Daarna trokken ze naar het Kasteel van Terhulpen waar nog tot het einde van het weekend gefeest wordt met zo'n 400 genodigden. Volgens RTL kost het sprookjeshuwelijk maar liefst 500.000 euro.

Lees meer