Eddy praat zijn mond voorbij... over volgend seizoen! 

Eddy leek maar een kort leven meer beschoren in 'Thuis' toen de schrijvers hem veroordeelden tot vijf jaar wegkwijnen in de gevangenis. Maar tot groot jolijt van vele fans kwam Eddy vervroegd vrij. Zo maakte hij net op tijd weer zijn intrede om een belangrijke rol te spelen in de seizoensfinale. En verwacht je maar aan meer Eddy volgend seizoen, want hij zal er klaarblijkelijk alles aan gaan doen om Nancy en Dieter uit elkaar te halen.

Eddy was nog geen weekje vervroegd vrij of hij werkte zich alweer diep in de problemen, al lag hij misschien niet meteen aan de oorzaak. Vele fans waren echter heel blij om de oudgediende Eddy terug te zien. "De kijkers houden blijkbaar van den Eddy, zijn volkse humor en eenvoudige boerenverstand", zegt acteur Daan Hugaert aan Dag Allemaal. "En ik ook!" En die fans mogen zich nog aan meer Eddy verwachten, want het lijkt er niet op dat Eddy nog snel zal verdwijnen.

Romeo en Julia

Er werd echter wel verwacht dat Eddy zich in de seizoensfinale weer op Nancy zou smijten. Nancy en Eddy weer samen, dat lijkt ook voor Hugaert het perfecte scenario, en samen met hem ook voor vele fans. "De relatie tussen Nancy en Dieter is toch veel saaier dan die van Nancy en Eddy", meent Hugaert. "Nancy en Eddy, die zouden het overal met elkaar doen. Dat maakt hen juist zo populair."

Maar dat kregen we spijtig genoeg niet te zien in de seizoensfinale. Nog niet ... "Onze Romeo wil zijn Julia wel degelijk terug", vertelt Hugaert. Een van de cliffhangers in de seizoensfinale was het (ietwat stuntelige) huwelijksaanzoek van Dieter. Dat liep niet zo heel goed af voor de politieagent, Nancy liep kwaad weg. Het perfecte moment voor Eddy om zich er even tussen te wringen, denken we dan. Uitkijken naar volgend seizoen, met veel meer Eddy dus!

Lees meer