Cristiano Ronaldo post een foto met z'n pasgeboren tweeling en het internet wordt gek

Cristiano Ronaldo had gisteren, na de uitschakeling op de Confederations Cup tegen Chili, toch nog iets om te vieren. De stervoetballer van Portugal is namelijk net vader geworden van een tweeling en kon niet wachten om ze weer in z'n armen te kunnen houden. Ronaldo postte bij zijn terugkeer meteen een foto van hem met zijn twee nieuwe oogappels en brak daarmee in één klap ook het internet.

Cristiano Ronaldo bevestigde nog maar net de geboorte van z'n tweeling of hij postte al meteen 'bewijsmateriaal' op zijn Intsagram-, Facebook- en Twitteraccount. Ronaldo was de afgelopen dagen van thuis weg, omdat hij zijn land verdedigde op de Confederations Cup. Hij was dan ook waarschijnlijk de enige Portugees die gisteren toch ietwat blij was na de uitschakeling in de halve finales tegen Chili, want zo kon hij toch iets sneller naar zijn pasgeboren tweeling. De twee nieuwe Ronaldo's zouden wel al geboren zijn voor hun vader naar Rusland was afgezakt, hij heeft de geboorte dus niet gemist. Volgens een Portugees televisiestadion zouden de nieuwste telgen in de Ronaldo-familie Mateo en Eva heten, een zoontje en een dochtertje dus.

Ronaldo met z'n twee nieuwe oogappels:

"Ik ben zo blij dat ik eindelijk de twee nieuwe liefdes van mijn leven in mijn armen kan houden", schreef de Real Madrid-speler. De foto werd meteen een enorme hit op het internet. Op Instagram haalde de foto op een uurtje meer dan 2,5 miljoen likes. Op Facebook waren dat er 1,3 miljoen en werd hij meer dan 62.000 keer gedeeld. Ook Twitter houdt van de stervoetballer, daar kreeg de foto meer dan 110.000 hartjes en werd de foto al bijna 5.000 keer geshared. Ronaldo doet op sociale media dus net wat hij op het veld doet: scoren.

Ronaldo had al een zoontje, Cristiano Junior, en die is duidelijk het evenbeeld van zijn vader:

Lees meer