Zo breekt Young Thug het kot af op Les Ardentes

Young Thug maakte een verpletterende indruk op de Open Air Stage van Les Ardentes. Iedereen was op de muziek op en neer aan het bouncen en er ontstonden zelfs meerdere moshpits! Als een echte diva besteeg Thug tien minuten te laat het podium, maar daar trok niemand zich iets van aan.

Maar liefst tien minuten, zolang hebben we op Les Ardentes moeten wachten tot de dj ons opdroeg om “some noise” te maken voor Young Thug. De festivalweide ging compleet uit zijn dak en de lage grooves van de dj gingen door merg en been. Zelfs de bomen op het terrein trilden mee.

Gangstarapper goes rockstar

Dat Young Thug als een ware rockster onthaald werd, is een understatement. Met zijn gescheurd broek en geruite hemd maakte hij een imposante indruk op de vele festivalgangers, die speciaal voor hem naar Les Ardentes kwamen. Young Thug verklaarde aan het publiek dat dit eerste show was, waarop hij écht moe was en trok vervolgens zijn hemd uit. Het publiek voor de Open Air Stage van Les Ardentes was ervoor misschien wild, maar plots werd iedereen extatisch, uitzinnig en bandeloos.

Wat valt er verder nog te zeggen over de show van Young Thug? Dromerige tunes met atmosferische vibes? Technische riffs met invloeden uit de progressieve jazz? Nope! Geen intellectuele uitleg voor Young Thug. Gewoon pompen en hardgaan!

Zo klonk Young Thug op Les Ardentes:

 
 
 

Lees meer