'Twee meisjes op het strand' komt terug, maar de presentatrices zijn bijna allemaal veranderd

Na een succesvolle eerste editie komt er een tweede reeks van het muziekprogramma Twee meisjes op het strand. Aan het concept werd niet gesleuteld, aan de presentatrices wel.

Meer dan een half miljoen kijkers keken vorig jaar naar Twee meisjes op het strand, het muziekprogramma dat leven na 'Tien om te zien' moest brengen op VTM. Door het succes van vorig jaar, komt er dit jaar een nieuwe editie, maar de presentatrices zijn duchtig dooreengeschud.

Dit jaar zullen Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Olga Leyers, Laura Tesoro, Ruth Beeckmans en Josje de shows aan elkaar praten. Er zijn opvallend veel nieuwe gezichten, want van de vorige editie zijn enkel Nathalie Meskens en Olga Leyers er opnieuw bij. VTM heeft dus afscheid genomen van K3, Dina Tersago en Natalia als hosts.

In elke show van Twee meisjes op het strand zullen ongeveer tien muzikale acts te zien zijn, maar er zal ook tijd gemaakt worden voor een kijkje achter de schermen en een aantal verrassingen.

VTM verklapt nog niet wie er allemaal te zien zal zijn in de nieuwe editie van het programma, maar kan wel bevestigen dat veel artiesten uit Liefde Voor Muziek er deze zomer zullen bij zijn. Verwacht je dus maar aan een optreden van Bart Peeters, Clouseau, Gers Pardoel en Isabelle A.

De shows worden uitgezonden op de laatste drie vrijdagavonden van de zomervakantie, maar de opnames vinden begin augustus plaats. Op 8 en 9 augustus kun je dus afzakken naar het Klein Strand van Oostende voor een avond vol muzikaal entertainment. Hoewel er maar twee opnamedagen zijn, zullen er wel degelijk drie afleveringen opgenomen worden. Als je dus speciaal voor de opnames naar Oostende reist, zul je meer artiesten te zien krijgen. Hopsa, allen met de trein naar Oostende!

Lees meer