Pommeline uit ‘Temptation Island’ overleeft pijnlijke val: check hier de beelden

Als het van Pommeline en Merijn afhangt, mag heel de wereld zien hoe gelukkig ze samen zijn. De tortelduifjes, die elkaar hebben gevonden op Temptation Island, vertrokken samen op reis naar Mexico. Ze houden het avontuurlijk en gingen onder andere springen vanop bepaalde hoogtes maar dat liep niet goed af bij Pommeline.

Het koppel deelt al hun avonturen op hun YouTube-kanaal Pom & Merijn On The Road. Ze proberen alle vlogs interessant te maken: de vlog van dag 5 is wel heel spannend.

Grot bezoeken

Eén hun excursies in Mexico leidt ze naar een grot. In de grot kan je in het water springen vanop een plank die 5 meter of 10 meter hoog is. Merijn sprong van 5 meter maar Pommeline wou toch een poging doen om te springen van 10 meter. Helaas is dat niet goed verlopen want de waaghals is verkeerd terechtgekomen en viel op haar linkerzij. Ze heeft aan haar excursie gekneusde ribben en blauwe plekken overgehouden.

De volgende dagen in Mexico zal het koppel het waarschijnlijk rustiger aan moeten doen. Als je de uitleg wil horen en de val wil zien dan moet je beginnen kijken vanaf 8:15.

 

Lees meer