Lukaku vierde z'n transfer naar Manchester United blijkbaar iets té hard: hij werd op vakantie opgepakt door de politie

Romelu Lukaku staat op het punt om de duurste Belgische voetballer ooit te worden nu zijn transfer naar Manchester United steeds waarschijnlijker wordt. En dat is natuurlijk reden genoeg voor een leuk feestje. Maar Lukaku lijkt z'n transfer iets té hard te hebben gevierd. Het ging zelfs zo ver dat hij eind vorige week op vakantie in het Amerikaanse Beverly Hills werd opgepakt door de politie.

Lukaku had met zijn nakende transfer naar Manchester United natuurlijk iets te vieren. Op een feestje met zijn vrienden liep het op vakantie in de Verenigde Staten echter wat uit de hand.

De politie van Beverly Hills, waar de bonkige aanvaller verbleef, kreeg meerdere telefoontjes van boze buren. Zij hadden het duidelijk wel gehad met het lawaai dat het feestje van Lukaku veroorzaakte. Volgens TMZ zou de politie Lukaku en co. tot zes keer toe hebben gewaarschuwd. Maar dat leverde geen beterschap op. De politie kon niet anders dan de Belgische spits op te pakken.

Lukaku werd echter niet officieel opgepakt en naar het politiekantoor gebracht, maar hij kreeg wel een fikse uitbrander. 'Big Rom' mag zich ook aan een aanzienlijke boete verwachten.

Duurste Belg

Romelu Lukaku staat op het punt om een contract te tekenen bij Manchester United. Everton, de huidige club van Lukaku, zou al een overeenkomst bereikt hebben met de Engelse grootmacht. Het zou gaan om een transfersom van 85 miljoen euro. Daarmee wordt Lukaku de duurste Belgische voetballer aller tijden.

Lukaku genoot de afgelopen dagen van een welverdiende vakantie in de Verenigde Staten. Daar amuseerde hij zich kostelijk met zijn toekomstige ploeggenoot Paul Pogba. Iets dat ze graag deelden met sociale media.

Ze verbleven er in een prachtige villa:

Lukaku en Pogba kregen ook bezoek van NBA-speler Serge Ibaka:

Hij trapte er af en toe ook een balletje:

En hoewel er nog eigenlijk niks officieel is, zei Lukaku aan het einde van hun vakantie "ik zie je wel op training" tegen Manchester United-speler Pogba:

Lees meer