Nostalgie: de 'guylights' van de jaren 90 zijn echt helemaal terug

Wij waren er nog niet klaar voor, maar sommige mensen duidelijk wel. Dé trend waar wij mee zijn opgegroeid, maken een comeback: blonde highlights voor mannen. Het kapsel wordt ook 'frosted tips' of 'guylights' genoemd. Ja hoor, zo origineel waren we toen ook al.

In de jaren 90 werden de 'guylights' vooral bekend door boybands. In elke discussie over welke band beter was, werd één groepje altijd vermeld: NSYNC! Jarenlang werd Justin Timberlake uitgelachen om zijn ninetieskapsel, maar daar komt nu wel verandering in.

Frosted tips zijn hot!

Het vreemde is dat zo'n frosted tips ons niet meer doen omkijken. We zien ondertussen al enkele waaghalzen in de stad of op de bus met het kapsel. Vinden we dat erg? Niet echt want het is nostalgisch, gedurfd en zeker niet altijd lelijk.

Online en in verschillende media zien wij het kapsel verschijnen. Zo lopen Chris Evans, Zayn Malik, John Mayer, Niall Horan en YouTuber Alfie Deyes al even rond met de goudkleurige tipjes.

Zou Justin Timberlake opnieuw de trend volgen? Wij hopen stiekem van wel maar dan moet hij wel eerst moeten kijken naar geslaagde voorbeelden en niet naar zijn eigen versie.

Lees meer