Oh nee! 20 jaar Pokémon en nu hebben ze beslist om Misty en Brock uit de geschiedenis te wissen

Oriental Light and Magic is een Japans animatiebedrijf dat instaat voor de nieuwste Pokémonfilm die een ode moet zijn aan 20 jaar Pokémon. Maar OLM vindt het blijkbaar niet nodig om twee hoofdpersonages te laten terugkeren. Noodgedwongen moeten we afscheid nemen van Misty en Brock, maar fans kunnen daar niet mee lachen.

De film is een remake van de eerste 80 afleveringen van de tv-serie. In de tv-serie zagen we Misty voor het eerst in de allereerste aflevering en Brock vanaf de vijfde aflevering. Echte anciens dus. We kunnen ons niet voorstellen hoe de serie er zou hebben uitgezien zonder hen, maar in de nieuwste Pokémonfilm Pokémon the Movie 20: I Choose You! die een ode moet brengen aan 20 jaar Pokémon worden Misty en Brock gewoonweg gewist. Weg. Foetsie. Verdwenen. Ze zijn zelfs geen cameo meer waard.

Dat zegt althans Alex Aniel die de film al zag tijdens een screening in Japan. Voorlopig ziet het er niet naar uit dat de film bij ons in de zalen komt.

Spongebob zonder Patrick

Kun jij je voorstellen dat je naar een film van The Simpsons gaat kijken en Bart Simpson niet meer meedoet? Of dat er een film in de bioscoop komt van Spongebob en zijn vriendje Patrick plots verdwenen is? Wij ook niet, maar dat is precies wat de Japanners nu gedaan hebben met de nieuwe Pokémonfilm.

Team Rocket

Team Rocket is wél van de partij, maar Misty en Brock zijn in de nieuwe film vervangen door twee nieuwe personages die Ash vergezellen op zijn zoektocht naar Pokémon. Volgens ons een grote flater van de makers, wat denk jij?

 

Lees meer