Stranger Things komt vier dagen eerder dan gepland en lost een teaser: bekijk hem hier!

Het eerste seizoen van de science-fiction reeks 'Stranger Things' was meteen een hit. De Netflix-serie kreeg groen licht voor een tweede seizoen maar zou er pas met Halloween zijn. Gelukkig kondigt Netflix nu aan dat ze de datum vier dagen naar voren opschuiven. En dat goede nieuws gaat gepaard met een nieuwe teaser én poster. 

Afgelopen zomer maakte het Netflix-publiek kennis met de inwoners van Hawkins. De drie 12-jarigen Mike, Dustin en Lucas gingen op zoek naar hun vriend Will Byers die in het Upside Down terecht kwam, een parallelle wereld waar het monster de Demagorgon leeft. In de finale wordt hij gered en gaat het leven gewoon verder met een gezellige kerstavond. Maar Eleven is verdwenen en het mysterieus lab in Hawkins blijft bestaan. Ook Will blijkt op het einde van het seizoen nog niet helemaal genezen te zijn van zijn bezoekje aan het Upside Down.

"Een grotere en duistere entiteit"

De jaren '80 geïnspireerde reeks met sterren als Winona Ryder en David Harbour, zal in het tweede seizoen een sprong vooruit maken naar het jaar 1984. Met de nieuwe release-datum gaf Netflix ook de korte inhoud mee: "Het is 1984 en de inwoners van Hawkins, Indiana zijn nog aan het bekomen van de gruwelijke Demagorgon en de geheimen uit Hawkins Lab. Will Byers is gered uit het Upside Down maar een groter, duistere wezen vormt nog steeds een bedreiging voor de overlevenden."

De nieuwe reeks zal te zien zijn op 27 oktober. Oude bekenden Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin en Gaten Matarazzo keren terug samen met al zeker twee nieuwe acteurs Paul Reiser en Sean Astin. Die laatste ken je misschien nog als hobbit Sam uit Lord of the Rings.

© Netflix

Lees meer