Onze favoriete tweeling uit Ex On The Beach, Esmee en Sharon, krijgt wat ze verdienen: een eigen programma

De tweeling Esmee en Sharon waren vanaf het eerste moment meteen de publieksfavorieten in 'Ex On The Beach' en dat bleven ze tot de laatste aflevering. Ze konden niet op ons scherm verschijnen, of er kwam een geniale oneliner uit. Dat merkte natuurlijk ook MTV, die nu bezig zijn met de tweeling aan een eigen programma! Ook na 'Ex On The Beach' zullen we dus onze dosis Esmee en Sharon krijgen. Het wordt oppassen voor 'Double Trouble'!

"De beroemde tweeling uit Ex On The Beach: Double Dutch gaat op vakantie! Dat wordt Double Trouble!", staat er te lezen op de website van MTV. MTV zal Esmee en Sharon op vakantie sturen, maar naar waar is ook voor hen nog een verrassing. "Wordt het een luxe resort, een safari of met de WC-rol onder de arm de camping over?" Laat onze voorkeur nu toch wat meer uitgaan naar dat laatste ...

Lang moeten we ook niet wachten op onze volgende dosis Esmee en Sharon, want de serie begint al op 27 augustus en dat op hetzelfde moment als Ex On The Beach: elke zondag om 22 uur.

Lees meer