Al drie jaar zijn ze een match op Tinder en sturen ze elkaar berichten ... om de zes maanden

Twee Amerikaanse studenten houden al drie jaar lang een grap vol. In 2014 werden ze een match op de dating app Tinder en sindsdien sturen ze elkaar berichten. Alleen zit er altijd zo'n zes maanden tijd tussen hun berichten ... Hun conversaties gaan nu viraal op het internet én Tinder wil de twee nu zelfs op date sturen.

Het begon als een alledaags Tinderverhaal: een jongen en een meisje swipen links en rechts tot ze opeens een match vormen met iemand. Zo vormden Michelle Arendas en Josh Avsec plots een match in 2014. Beiden zijn studenten aan de Kent State University in Ohio.

Omdat Michelle "anders" leek dan andere matches, besloot Josh om het meisje een simpel bericht te sturen.

"Batterij plat"

Michelle antwoordde twee maanden later pas, met het excuus "dat de batterij van haar telefoon plat was." En vanaf dat moment was het hek van de dam, want Josh kon haar grapje wel smaken en besloot om haar een koekje van eigen deeg te geven.

Om de zes maanden sturen de twee elkaar een bericht met een reden waarom ze niet eerder konden antwoorden. De twee vertelden aan BuzzFeed dat ze niet verwacht hadden dat ze hun grap zo lang gingen volhouden. Michelle zei: "Ik verwachtte niet echt dat hij zou antwoorden en het spelletje mee zou spelen. Ik dacht dat mijn bericht aan hem het einde van ons gesprek zou zijn."

"Ik dacht dat ze niet geïnteresseerd was", zegt Josh daarover. "Ik zag het als een grapje, dus om de paar maanden controleerde ik mijn account op Tinder en zag ik een bericht van haar."

Nummers uitgewisseld

Afgelopen vrijdag deelde Josh een screenshot van hun conversaties en tegen zijn verwachtingen in, werd het bericht honderden keren geretweet binnen het uur. Iemand slaagde er ook in om Michelle te taggen in het bericht en daardoor werd Josh een beetje beschaamd. Maar dat zorgde er wel voor dat de twee na drie jaar eindelijk nummers hebben uitgewisseld.

Maar daar stopt het niet bij. Het hele internet supportert nu voor het duo. Ze willen dat Michelle en Josh elkaar ontmoeten en sommigen stellen zelfs al voor dat ze met elkaar trouwen!

Tinder helpt

De coolste reactie kwam echter van Tinder zelf. Zij kregen de berichten van Josh en Michelle plots te zien en gaven hen 24 uur de tijd "om te beslissen in welke stad ze hun eerste date willen beleven".

Josh en Michelle zagen allebei Hawaii wel zitten als bestemming en dus is Tinder nu druk bezig met het boeken van vliegtickets naar Maui.

De twee zullen elkaar binnenkort dus voor het eerst in real life ontmoeten. Hun gesprekken gaan op dit moment vlot, maar ze willen niets overhaasten.

Wordt dit een geweldig liefdesverhaal? Wij hopen alvast van wel!