Pak je valiezen, want je kan nu in het echte 'Dirty Dancing'-resort verblijven

Heb je binnenkort vakantie, maar heb je nog geen reisje geboekt? Dan hebben wij het perfecte voorstel voor jou. Je kan nu in het échte vakantiepark verblijven waar Baby en Johnny uit Dirty Dancing hun zomerromance beleefden en er zijn zelfs echte themaweekends.

Dirty Dancing, de oerklassieker uit 1987, doet ons nog steeds dromen van een zwoele zomerromance met een stoere man die goed kan dansen. De droom van een knappe dansleraar is misschien moeilijker te verwezenlijken, maar je kan wel het vakantiepark bezoeken waar Baby en haar familie verbleven. Meer nog, je kan er zelf een weekje vakantie boeken in ware Dirty Dancing-stijl!

Het vakantiepark heet niet echt Kellerman's Resort, maar wel Mountain Lake Lodge en bevindt zich in Pembroke, Virginia. Het vakantiepark bestaat al sinds de jaren 1800 en veel van de huisjes die je nu ziet op het park dateren nog van die tijd.

In 1986 werd de film Dirty Dancing opgenomen, al wordt in de film gezegd dat het 1963 is. Met zo'n oude huisjes op het park was dat natuurlijk perfect mogelijk.

Themaweekends

Vandaag profileert Mountain Lake Lodge zich nog altijd als de thuis van Dirty Dancing. Er worden jaarlijks een aantal themaweekends georganiseerd. In de speciale Dirty Dancing-weekends krijg je een wandeling doorheen de filmlocaties, een speurtocht, danslessen en een groot dansfeest aangeboden. En wat nog meer is: je mag er watermeloenen dragen!

Trouwlocatie

Het park is enorm populair als trouwlocatie. Je kan je ja-woord geven onder het prieel waar Baby en haar vader een argument hadden met elkaar. Het meer waar de papa van Baby toen op uitkeek is door de jaren heen opgedroogd, maar het is nog steeds een fantastische locatie.

Ga dus snel terug in de tijd, boek die reis naar Virginia en voel je helemaal Baby of Johnny!

Het gebouw ziet er nog steeds hetzelfde uit als in de film

Ook de binnenkant van het hoofdgebouw brengt je helemaal terug in de tijd

Voor de echte fans staat er nog steeds een bordje met 'Kellerman's'

Je kan zelfs exact dezelfde lodge boeken als waar Baby en haar familie verbleven

Ook het prieel aan het meer staat er nog steeds ...

... en hoewel het meer ondertussen opgedroogd is, is het de ideale locatie om je ja-woord te geven

Waan jezelf helemaal Baby en Johnny, inclusief watermeloen

Sinds het overlijden van Patrick - Johnny - Swayze staat er een gedenksteen voor hem in het park

Lees meer